Saturday, 8 February 2014

#PRKKajang: Anwar mula 'WET DREAM' jadi MB...


Rasanya kalau umur 11 atau 12 tahun mengalami mimpi basah itu biasa kita dengar. Tapi betulkah insiden ini berlarutan hingga dewasa? Sebenarnya tiada apa perlu dibimbangkan walaupun ketika ini anda sudah pun berusia 60 tahun. Ini adalah sesuatu yang normal. Jangan cuba menghentikan tindak balas semula jadi badan anda. Ia juga dipanggil orgasma malam atau orgasma tidur.

Apa yang dialami dikalangan remaja, kini dialami oleh Awnar Ibrahim yang mimpi bahawa  dia bakal mengambil alih jawatan Menteri Besar Selangor yang kini disandang oleh Khalid Ibrahim. Ingat menurut pakar psikologi sesetengan MIMPI BASAH tidak dikaitkan dengan mimpi seksual.

Anwar yang berceramah di Dataran Prima Kajang di sini malam tadi mengakui Abdul Khalid merupakan seorang tokoh ekonomi yang hebat tetapi beliau perlu menjadi Menteri Besar untuk mengukuhkan kedudukan pembangkang di negeri tersebut.

"Kalau puji Khalid, hendak ganti dia buat apa? Selangor sudah ada rekod baik dan kita perlu tingkatkan lagi. Peranan dia (Khalid) tentu ada.

"Kalau ditakdirkan ada persetujuan (menjadi Menteri Besar Selangor), (dia) bantu saya. Saya tidak kata saya hendak jadi Menteri Besar tetapi kalau saya ambil alih dari Khalid, asas sudah ada. Apa pun, kita mesti menang di Kajang dahulu," katanya dalam majlis yang dihadiri kira-kira 300 orang.

Anwar dinamakan sebagai calon Parti Keadilan Rakyat (PKR) dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang yang dijadual berlangsung 23 Mac ini. PRK DUN Kajang diadakan apabila Lee Chin Cheh daripada PKR meletakkan jawatan tanpa sebarang alasan pada hujung bulan lalu untuk memberi laluan kepada Anwar bertanding.


No comments:

Post a comment